امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 13:53 ب ظ

پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت روز پزشک

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی فرا رسیدن یکم شهریور روز پزشک را تبریک گفت.

به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

بسمه تعالی

یکم شهریورماه، سال روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا، فرصتی مغتنم برای تقدیر از تلاش‌های ارزنده پزشکان این مرز و بوم است. جامعه ی پزشکی کشور بر خود می بالد که افرادی پاک نهاد و نیکو سرشت به پشتوانه ی توانایی و دانایی توشه گرفته از عِرق ملّی و میهنی در سودای تامین سلامت انسان ها همّت خویش را به کار گرفته اند و مجدانه تلاش می نمایند.

اینجانب بر خود لازم می دانم از تمامی همکاران پزشک ارجمند که در همراهی تیم تخصصی و فوق تخصصی جراحان  شکاف کام و لب موسسه مرهم که برای خدمت رسانی رایگان به مردم نیازمند خاطره ای ماندگار را در نیشابور به جا گذاشتند قدردانی کرده و از ایجاد تشکل خیریه پزشکان نیشابوری در راستای خدمت رسانی به نیازمندان و محرومان منطقه تجلیل نمایم. امید به این که در زمینه ی توسعه ی علمی کشور از جمله افزایش کیفیت آموزش در مراکز پزشکی، تولید علم و توسعه ی کمّی و کیفی پژوهش های پزشکی، تربیت متخصصان و دانشمندان و فراهم آوردن امکان اختراعات و ابداعات پزشکی نوین  با دو بال اندیشه و ایمان در آسمان پیشرفت و تعالی بشریت  به پرواز درآمده و در برداشتن گام های مستحکم و مطمئن در مسیر توسعه، کوشا و پویا باشید.

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور