امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 12:37 ب ظ

پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت عید سعید غدیر خم

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی فرارسیدن عید سعید غدیر خم را تبریک گفت. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

بسمه تعالی

غدیر نقطه تلاقى کاروان رسالت با طلایه داران امامت است. غدیر تنها یک سرزمین نیست بلکه یک تفکر است ونشانه و رمزى است که از تداوم خط نبوّت حکایت مى کند.

واقعه غدیر، یک جریان تاریخی است که ابتدایش مدینه، میانه اش کربلا و انتهایش به ظهور می انجامد؛ چرا که غدیر تداوم رسالت حضرت محمد (ص) در ولایت امام علی (ع) است. بدون شک غدیر نقطه جدایی ضلالت و گمراهی از روشنی و پاکی و پیوند دوباره نبوت و امامت برای نجات بشریت و نیل به حقیقت است، در این میعادگاه تمام مردم برای دیدن حقانیت و ولایت علی (ع) به گواه آمده‌اند تا نبی خدا رسالتش را به انجام برساند و نعمت را بر مردم تمام کند.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته امامت و ولایت و تبریک عید سعید غدیرخم، سالروز انتخاب سرچشمه علم، حکمت و تجدید میثاق با ولایت و امامت را صمیمانه به عموم مسلمین به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی تبریک و تهنیت عرض می کنم.

دکتر محسن عظیمی نژاد_ رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور