امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 12:44 ب ظ

پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت سال روز ورود آزادگان به میهن اسلامی

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت سال روز ورود آزادگان به میهن اسلامی پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

بسمه تعالی

آزادگان، ارزشمندترین سرمایه برای ادامه آرمان ‌ها و اهداف امام راحل (ره) و شهیدان والامقام هستند که در طول دوران دفاع مقدس با افتخار و سرافرازی از میهن اسلامی ایران دفاع کردند. سرافرازانی که با ایمان راسخ خود در برابر همه فشارهای جسمی و روحی دشمنان ایستادند، از شكنجه‏‌های مزدوران بعثی هراسی به خود راه ندادند و دشمن را در خانه خود به‌زانو درآوردند.

26 مرداد ماه سال روز بازگشت غرور آفرین آزادگان سرافراز به میهن اسلامی به عنوان، روز سراسر افتخاری است که بر صفحات زرین انقلاب حک شد و یاد آور ایامی پر از شور و شادی و معطر به حضور دوباره عزیزانی است که عطر شهیدان را با خود داشتند. آزادگانی که اسارت دشمن را به سخره گرفته و با مقاومت پایداری تکلیف خود را به اسلام و ایران عزیز به شایستگی ادا نمودند. آزادگانی که به دنیا نشان دادند لحظه ای دست از دفاع از میهن اسلامی و خاک مقدس کشور و شرف و ناموس ایران و ایرانی برنداشته که امروز نیز این روحیه و ایستادگی در میان همه دلاورمردان ما وجود دارد که نمونه بارز آن شهید محسن حججی بود که با وجود اسارت، دشمن را به زانو در آورد. در میان اسرا بودند پزشکان و پرستارانی که در آن روزهای سخت هم لحظه ای دست از طبابت برنداشته و با وجود نبود وسائل و آزار و اذیت های رژیم بعث عراق، به رسالت خطیر خود پرداختند.

اینجانب 26 مرداد ماه، سال روز ورود سرافرازانه آزادگان به میهن اسلامی، به ویژه آزادگان استان خراسان را تبریک عرض می نماییم و از خداوند متعال برای این عزیزان، که از ذخیره‌های ارزشمند انقلاب هستند و خانواده های صبورشان آرزوی توفیق و سلامتی دارم.

دکتر محسن عظیمی نژاد_رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور