امروز سه شنبه 26 شهریور ماه 1398 ساعت 12:11 ب ظ

حمایت همه جانبه وزیر بهداشت از احداث مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق

مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشکده از دیدار اعضای هیئت امنای مرکز در حال احداث پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق با مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبرداد.

مهندس منصور نعیم آبادی با اعلام این خبر گفت: این دیدار به منظور معرفی، ارائه گزارش هایی از پیشرفت احداث پروژه و درخواست تجهیز این مرکز جامع تشخیصی و درمانی بین المللی روز شنبه هجدهم خرداد در دفتر دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفت.

وزیر بهداشت در این دیدار صمیمانه با تکریم خیرین نیشابوری مقیم سوییس به منظور اقدامات بی نظیر و خیرخواهانه در راستای توسعه زیرساخت های حوزه سلامت این ، رهنمودهای ارشادی را ارائه و دستورات لازم را در این زمینه صادر نمود.

اعضای هیئت امنای مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق  پزشکان نیشابوری مقیم سوییس دکتر محمد و حسین و احمد شمس شرق، دکتر محسن عظیمی نژاد رییس دانشکده علوم پزشکی،  خیرین نیک اندیش  مهدی شفیعی، عبدالله قرشی و غلامحسین مظفری، مهدی شریف نژاد و کامیار بزرگ نیا هستند.

مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق به عنوان تنها  مرکز بین المللی درمان ناباروری و سلامت مادر و جنین شرق کشور در نیشابور با پیشرفت فیزیکی 90 درصد حال احداث است. تاسیس این مرکز  بین المللی برابر با استانداردهای مورد تایید سازمان بهداشت جهانی به عنوان مرجع معتبر علمی در منطقه شرق کشور به همّت پزشکان نیشابوری مقیم سوییس(برادران شمس شرق) برگ زرینی را در حوزه سلامت نیشابور رقم خواهد زد.

www.3dots.ir