امروز شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 11:27 ق ظ

روابط عمومی بازتابی از یکپارچکی و اتحاد یک سازمان به بیرون سازمان است

رییس دانشکده علوم پزشکی در مراسم گرامیداشت روز روابط عمومی گفت: روابط عمومی انعکاسی از پیوستگی و اتحاد یک سازمان به اعضای آن و به بیرون سازمان است.

دکتر محسن عظیمی نژاد در مراسم تقدیر از مسئولان روابط عمومی دانشکده با تاکید بر اهمیت و ماهیت این حرفه عنوان کرد:روابط عمومی حرفه ی ارزشمندی است چرا که مادام با حضور در متن جامعه و برقراری ارتباط موثر در انعکاس خدمات سازمان به بیرون سازمان و افکار سنجی از عموم مردم و مخاطبان نقش موثری ایفا می کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه  یکی دیگر از رسالت های خطیر روابط عمومی را تولید و انتشار اخبار صحیح و مبتنی بر اصول و‌ موازین رسانه ای دانست و خاطر نشان کرد: روابط عمومی وزن یک سازمان است و حرفه ای است که مجموعه ای از علم، هنر، عشق و تعهد را در خود جای داده است.

رییس دانشکده با تشکر از اهتمام مسئولان روابط عمومی دانشکده در القا و انعکاس روحیه همدلی و پیوستگی خانواده علوم پزشکی به کارکنان و بیرون سازمان گفت: ایفای این نقش، مسئولیت مهمی است که تنها از دریچه روابط عمومی امکان پذیر است.

دکتر عظیمی نژاد در پایان با تشکر ویژه از مهندس منصور نعیم آبادی مدیر روابط عمومی دانشکده و قدردانی از تلاش های کارشناسان و مسئولان روابط عمومی دانشکده گفت: حضور یکایک شما مایه دلگرمی است و امیدوارم همه با هم در جهت اعتلای نام دانشکده و نیشابور و در راستای اهداف سازمان بیش از پیش تلاش نماییم.

مراسم بزرگداشت روز ارتباطات و روابط عمومی همزمان با ولادت امام حسن مجتبی (ع) و به صورت ضیافت افطاری با حضور خانواده مسئولان روابط عمومی سه شنبه سی و یکم اردیبهشت برگزار شد.