امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 12:47 ب ظ

زمان و مدارک لازم جهت ثبت نام دانشجویان جدید الورود

«بسمه تعالی»

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان محترم، جهت ثبت نام موارد ذیل مد نظر باشد:

ثبت نام آنلاین و غیر حضوری:

ثبت نام آنلاین و غیر حضوری کلیه پذیرفته شدگان نیمسال اول و دوم از تاریخ سه شنبه 26/6/98 لغایت جمعه 29/6/98 از طریق مراجعه به آدرس ذیل صورت می پذیرد:

جهت ورود به پورتال ثبت نام آنلاین: نوع کاربری دانشجویان جدید الورود انتخاب گردد و کد ملی و شماره داوطلبی درج گردد و سپس اطللاعات درخواستی به طور صحیح درج گردد.

ثبت نام حضوری:

-  زمان ثبت نام حضوری کلیه پذیرفته شدگان نیمسال اول و دوم به صورت همزمان در روزهای دوشنبه  و سه شنبه 1 و2 مهر 1398 می باشد.

-  (عدم مراجعه حضوری در زمان اعلام شده به منزله انصراف از تحصیل تلقی می شود.)

-  مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری به شرح ذیل می باشد:

-  اصل شناسنامه عکس دار و فتوکپی آن (2 سری تمام صفحات با توضیحات)

-  اصل و فتوکپی کارت ملی پشت و رو (2 سری)

-  مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه باشد (مربوط به پذیرفته شدگان آقا شامل دفترچه آماده به خدمت، کارت پایان خدمت ،کارت معافیت از خدمت)

-  اصل مدرک و فتوکپی پایان دوره پیش دانشگاهی یا گواهی موقت آن و ریز نمرات

-  اصل مدرک و فتوکپی پایان دوره متوسطه یا گواهی موقت آن و ریز نمرات

-  عکس 4*3 پشت نویسی شده 12قطعه

-  رسید پستی تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی با مراجعه به اداره پست ( در محل ثبت نام نیز این اقدام انجام می شود)

-  دانشجویان متاهل کپی دو صحفه اول از سند ازدواج .

- کارمندان: موافقت نامه بدون قید و شرط از محل کار یا حکم مرخصی سالانه و یا حکم ماموریت آموزشی (برای پذیرفته شدگانی که در کلیه سازمان های دولتی و نظامی شاغل هستند)

-  پذیرفته شدگانی که دوره پیش دانشگاهی خود را در سال های قبل از 1392 گذرانده اند موظفند جهت دریافت اصل گواهینامه های متوسطه و پیش دانشگاهی به آموزش و پرورش محل تحصیل خود مراجعه نمایند.

دانشجویان خارجی : گذرنامه و مجوز اقامت

تذکر: پذیرفته شدگان تبعه موظفند اصل مدارک تحصیلی خود را (گواهی پیش دانشگاهی – متوسطه و ریز نمرات 3 ساله) توسط کنسولگری مربوطه مهر و تایید نموده باشند.

- بهیاران : گواهی انجام کار 3 ساله از محل خدمت ممهور به مهر دفتر پرستاری محل خدمت.

-  دانشجویان انصرافی یا اخراجی: اصل فرم انصراف از تحصیل قبل از تاریخ 25/12/97 که به تایید اداره کل امور دانشجویان داخل رسیده باشد.

-  دانش آموختگان مقطع کاردانی: اصل مدرک یا گواهی دانش آموختگی مقطع کاردانی

ثبت نام رشته های کارشناسی ناپیوسته همزمان در تاریخ های قید شده انجام می گردد.

آدرس محل ثبت نام حضوری: نیشابور- بلوار جانبازان-روبروی ورزشگاه انقلاب-دانشکده بهداشت و پیراپزشکی

زمان: دوشنبه و سه شنبه 1 و2 مهر 1398 ساعت 14-8

تلفن تماس: 42632470-داخلی 157