امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 12:17 ب ظ

بهره برداری از اولین پورتال تخصصی گروه های آموزشی، پژوهشی دانشکده

به گزارش خبرنگار وب دا پورتال تخصصی گروه فناوری اطلاعات سلامت(HIT ) دانشکده علوم پزشکی نیشابور از اول شهریور ماه 98به بهره برداری رسید.

دکتر اباصلت برجی معاون آموزشی دانشکده گفت: در راستای یکپارچه سازی صفحات اینترنتی گروه های آموزشی، پژوهشی دانشکده و از ابتدای سال جاری طراحی پورتال تخصصی گروه فناوری اطلاعات سلامت آغاز شد.

وی افزود: این پورتال با رعایت اصول فنی و محتوایی شامل: دامین مستقل تحت NUMS، استفاده از ماژول های متنوع و هم چنین بررسی صفحات مرتبط با گروههای آموزشی، پژوهشی HIT سایر دانشگاه ههای علوم پزشکی کشور در قالبی زیبا و منسجم طراحی شده و با توجه به مشخص شدن الگوی کار، طراحی پورتال مستقل تحت دامین دانشکده  سایر گروه های أموزشی، پژوهشی نیز بر این اساس صورت خواهد گرفت.

رضا درودی عضو هیات علمی و مدیر گروه فناوری اطلاعات سلامت نیز ضمن تشکر از همکاران IT معاونت آموزشی افزود: با بروزرسانی مداوم پورتال و افزایش بازدید های سایت تا پایان سال جاری امیدواریم وب سایت گروه HIT دانشکده علوم پزشکی نیشابور به یکی از پربازدیدترین وب سایت های آکادمیک مرتبط با انفورماتیک و فناوری اطلاعات سلامت تبدیل شود.

جهت بازدید از پورتال اینجا کلیک کنید: https://hitdept.nums.ac.ir/