امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 13:57 ب ظ

برگزاری دومین دوره مدرسه تابستانی«گرافیک در سلامت»

دومین دوره مدرسه تابستانی «گرافیک در سلامت» با شروع شهریور در دانشکده بهداشت کلید خورد و تا شانزدهم شهریور ادامه دارد.

کیوان بهفرکارشناس کارگروه هنر و سلامت در بیان چرایی انتخاب « گرافیک» در بین هفت هنر و زیر شاخه های آن برای مدرسه تابستانی گفت: در لیستی منتشر شده از سوی معاونت تحقیقات و فناوری، انیمیشن جزء محصولات دانش بنیان برشمرده شد. در این میان، راه اندازی مرکز رشد توسط معاونت پژوهشی دانشکده علوم پزشکی نیشابور نیز از یک سو و وجود استعدادها و ظرفیت های برگزیده در جشنواره های ملی و بین المللی از سوی دیگر نشان دهنده پتانسیل قوی در بحث ساخت انیمیشن و حرکت به سمت تأسیس شرکت دانش بنیان هنر می باشد، که به صورت تخصصی در حوزه سلامت فعالیت نماید.

بهفر افزود: گرافیک به عنوان پایه و مبنایی برای ساخت انیمیشن می باشد. همچنین پیش از خلق هر هنری، قصه، داستان و روایتی پشت آن نهفته است و بر همین اصل، سرفصل « اصول و مبانی سناریو نویسی» در این دوره گنجانده شد.

وی در پایان، اظهار امیدواری کرد که بعد از برگزاری مرحله چهارم مدرسه تابستانی «گرافیک در سلامت» شرکت کنندگان به توانمندی بالایی در طراحی، ساخت و تولید انیمیشن دست می یابند تا بتوانند در قالب یک تیم ساختارمند فعالیت کرده، یک شرکت دانش بنیان شکل داده و دانش هنر و سلامت را تجاری سازی نمایند.

اولین دوره مدرسه تابستانی «گرافیک در سلامت» برای نخستین بار در کشور، به همّت کارگروه توسعه دانش هنر و سلامت در مورخ پانزدهم تا بیست و پنچم تیرماه در دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد.