امروز جمعه 15 آذر ماه 1398 ساعت 12:57 ب ظ

مراسم اختتامیه مدرسه تابستانی "گرافیک و سلامت" برگزار شد

به گزارش وبدا مراسم اختتامیه مدرسه تابستانی "گرافیک و سلامت" با حضور معاون آموزشی دانشکده، در بیست و پنچم تیر در دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد.

معاون آموزشی دانشکده در این مراسم با اشاره به مأموریت ویژه توسعه دانش هنر و سلامت در دانشکده علوم پزشکی نیشابور و چشم انداز تأسیس دانشکده هنر و سلامت، برگزاری مدرسه تابستانی را از جمله اقداماتی برشمرد که با فرهنگ سازی، شناسایی و کشف استعدادها، دستیابی به بستری مناسب جهت تحقق این چشم انداز را ممکن می سازد.

دکتر اباصلت برجی افزود: آموزش به گونه ای مؤثر، استراتژی مهم در ارتقای سلامت جامعه می باشد که یکی از این رویکردهای آموزشی، استفاده از هنر است. در این راستا تربیت هنرمندانی که ضمن یادگیری کار تیمی، با نگاه سلامت محور به خلق ایده و آثار هنری بپردازند را از اهداف دراز مدت این مدرسه دانست.

دکتر احمد شریف نژاد دبیر کارگروه توسعه دانش هنر و سلامت، ایده مدرسه تابستانی "گرافیک و سلامت " را مبتنی بر کشف و توسعه دانش و تخصص شرکت کنندگان در مسیر تولید محصولات با مضمون سلامت عنوان کرد.

در ادامه کیوان بهفر عضو دبیرخانه هنر و سلامت ضمن تشریح روند مدرسه تابستانی و آموزش های برگزار شده از تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی علاقمند که دغدغه و رسالت خویش را توانمندسازی و پرورش استعدادهای فرزندان این خاک می دانند، دعوت کرد تا با همگرایی و هم افزایی، اتفاقی عظیم در حوزه هنر و سلامت را رقم بزنیم.

مراسم اختتامیه مدرسه تابستانی "گرافیک و سلامت" با حضور معاون آموزشی دانشکده، ریاست دانشکده فنی و حرفه ای و جمعی از مسئولین اداره آموزش و پرورش در دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد.

در پایان مراسم اختتامیه، گواهینامه دوره آموزشی به شرکت کنندگان اهدا گردید.