امروز پنج شنبه 31 مرداد ماه 1398 ساعت 06:17 ق ظ

کارگاه مقاله نویسی پیشرفته انگلیسی برگزار شد

کارگاه مقاله نویسی پیشرفته انگلیسی با حضور 20 نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور روز پنچ شنبه بیستم تیر  برگزار شد.

به گزارش وب دا دکتر علی خودی مدرس این کارگاه هدف از برگزاری کارگاه مقاله نویسی به زبان انگلیسی پیشرفته را آشنایی بیشتر اعضای هیئت علمی با فرایند نگارش و چاپ مقالات در مجلات معتبر، اهمیت ساختار و محتوای مقالات علمی-تخصصی و ارائه یافته های نوین پژوهشی در کنفرانس های علمی بین المللی بیان کرد.

تعداد 20 نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در این کارگاه شرکت کرده و با اصول نگارش مقاله نویسی پیشرفته انگلیسی آشنا شدند.

آشنایی با ساختار مقالات علمی، اهمیت مقالات علمی، محتویات مقالات علمی و فرایند چاپ مقاله در ژورنال های علمی و تخصصی از سر فصل های تدریس شده در این کارگاه بود.

www.3dots.ir