امروز پنج شنبه 31 مرداد ماه 1398 ساعت 05:38 ق ظ

آغاز پذیرش خلاصه مقالات بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی و پژوهشی و به نقل از مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و دومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی با آرمان " افق های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در سده پیش رو" در روزهای 27 لغایت 29 فروردین 1399 در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.  بدین وسیله به استحضار می رساند سایت فارسی همایش به نشانی  www.ichpe.org راه اندازی شده و آماده پذیرش خلاصه مقالات تا تاریخ 5 آذر 1398 می باشد. لذا از کلیه علاقه مندان دعوت می شود تا تاریخ ذکر شده مقالات خود را ارسال نمایند. شایان ذکر است پوستر بیست و یکمین همایش متعاقبا تقدیم خواهد شد.

www.3dots.ir