امروز پنج شنبه 31 مرداد ماه 1398 ساعت 05:57 ق ظ

برای اولین بار در کشور مدرسه تابستانی «گرافیک در سلامت» آغاز بکار کرد

مدرسه تابستانی "گرافیک در سلامت" برای اولین بار در کشور، به همّت کارگروه توسعه دانش هنر و سلامت از پانزدهم تا بیست و پنجم تیردر دانشکده علوم پزشکی نیشابور آغاز بکار کرد.

دکتر اباصلت برجی، معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در مراسم آغاز به کار این مدرسه هدف از برگزاری مدرسه تابستانی را کشف، هدایت و توانمند سازی دانش آموزان و دانشجویان مستعد در زمینه گرافیک و انیمیشن بیان کرد و گفت: اولین هنرمند جهان هستی، پروردگار است چراکه دنیا را به جلال، جمال و زیبایی آفریده است..

دکتر احمد شریف نژاد دبیر کارگروه توسعه دانش هنر و سلامت، هنرهای بصری همچون انیمیشن و فیلم را جزء تاثیرگذارترین هنرها در زمینه انتقال مفاهیم سلامت و ارتقاء سبک زندگی جامعه برشمرد و در ادامه افزود: فراگیران در این مدرسه تابستانی با مصادیق کلی سلامت و مبانی گرافیک و انیمیشن آشنا خواهند شد و به صورت تیمی در تهیه محصولات سلامت محور مشارکت خواهند داشت.

در پایان دکتر محسن لطفی رئیس دانشکده فنی و حرفه ای با اشاره به این که هنر از طریق مهندسی به اهداف سلامت محور خویش دست خواهد یافت، خاطر نشان کرد: هنر از مهندسی مهم تر است و آمایش اولیه سرزمینی نیشابور، به ترتیب هنر، کشاورزی و مهندسی عنوان شده است.

وی همچنین آمادگی همکاری همه جانبه دانشکده فنی و حرفه ای را با دانشکده علوم پزشکی نیشابور در مأموریت ویژه توسعه هنر و سلامت اعلام نمود.

www.3dots.ir