امروز جمعه 3 خرداد ماه 1398 ساعت 17:39 ب ظ

اولین نشست هیات بدوی انتظامی اعضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور

اولین نشست هیئت بدوی انتظامی اعضای هیئت علمی دانشکده در تاریخ چهارشنبه بیست و پنچ اردیبهشت ماه 98 با حضور رییس دانشکده و معاون آموزشی در محل دفتر معاون آموزشی برگزار شد.

به گزارش وب دا بر اساس این گزارش انتصاب های صورت گرفته از طرف رییس دانشکده اعضای اصلی هیئت بدوی اعضای هیئت علمی دانشکده  دکتر حسن قدسی،  دکتر مصطفی مومنی و  دکتر ابوالفضل نعیم آبادی و اعضای علی البدل  دکتر علی غلامی و  دکتر محبوبه غلامی می باشند.

در این نشست پس از بحث و بررسی در خصوص بخش های مختلف آئین نامه اجرایی قانون مقررات انتظامی اعضای هیئت علمی، دکتر حسن قدسی به عنوان رییس،  دکتر مصطفی مومنی به عنوان نائب رییس و دکتر ابوالفضل نعیم آبادی به عنوان دبیر هیئت بدوی انتظامی دانشکده انتخاب شدند.

دبیرخانه هیئت بدوی انتظامی اعضای هیئت علمی در دانشکده بهداشت مستقر بوده و همکاران می توانند جهت ارتباط با دبیرخانه با شماره 42632579 آقای محمود صدیقی تماس بگیرند.

www.3dots.ir