امروز پنج شنبه 31 مرداد ماه 1398 ساعت 06:15 ق ظ

پیام تبریک معاون آموزشی به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان

معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی حلول ماه مبارک رمضان را به کارکنان و دانشجویان این دانشکده تبریک گفت:

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی متن پیام به این شرح می باشد:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

خداوند تبارک و تعالی می ‏فرماید: "یا ایها الذین آمنوا کتب علیکم الصیام کما کتب علی الذین من قبلکم لعلکم تتقون. ای کسانی که ایمان آورده‏ اید روزه بر شما نوشته (واجب) شد، چنانکه بر آنان که پیش از شما بوده ‏اند واجب شده بود، باشد که پرهیزگار شوید." (سوره بقره آیه 183)

فرارسیدن ماه رمضان، فرصتی است تا فارغ از تمامی ظواهر زندگی دنیوی، خالصانه و عاشقانه به بندگی ذات مقدس هستی بخش بیندیشیم و از زلال هوای پر برکت نور و امید استشمام کنیم و در تمامی ثانیه های این ماه از حضور لحظه‌های ناب نیایش و عشق الهی، لذت میهمانی پروردگار را درک ‌نماییم.

ماه رمضان، ماه مفروش کردن قدوم شب قدر با اشکهای شوق برای درک زیباترین لحظه ی حیات انسانی و زمانی برای شکرگزاری، کمک به نیازمندان و قرب الهی است. خداوند منان را شاکریم که یک بار دیگر توفیق و فرصت بندگی و عبادت در این ماه مبارک را در مدت میهمانی بر روی این کره خاکی به ما بخشید.

باشد که در پرتو الطاف خداوند جهانیان، در لحظات مغفرت و مرحمت این ماه عزیز، کاری کنیم که خود و خدای خود را بهتر شناخته و بیش از پیش در راه ارائه خدمات صادقانه و بی منت به مخلوقات خداوند در جهت ارتقای سلامتی آنان قدم برداریم.

اینجانب به نوبه خود فرارسیدن ماه مبارک رمضان، ماه عبادت های عاشقانه، نیایش‌های عارفانه و بندگی خالصانه را به تمامی مسلمانان به ویژه دانشجویان فرهیخته و همکاران عزیز دانشکده علوم پزشکی نیشابور تبریک گفته، قبولی طاعات و عبادات شما بزرگواران را از درگاه الله متعال مسالت می‌نمایم.

دکتر اباصلت برجی

معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی نیشابور