امروز جمعه 3 خرداد ماه 1398 ساعت 17:41 ب ظ

برگزاری بیستمین همایش کشوری آموزش پزشکی

بیستمین همایش کشوری آموزش پزشکی، دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و همچنین اولین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی به نقل از مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، بیستمین همایش کشوری آموزش پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با محور تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و همچنین اولین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در تاریخ یازدهم الی سیزدهم اردیبهشت ماه سال جاری  با حضور دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

دکتر فرین تاتاری در این باره گفت: همایش کشوری آموزش پزشکی و جشنواره شهید مطهری، مهمترین رویداد آموزش پزشکی کشور است که همه ساله جدیدترین نوآوری ها در این حوزه توسط دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ارائه می شود. امسال بیش از 2500 نفر در این همایش حضور داشتند.

وی در ادامه افزود: دانشگاه علوم پزشکی نیشابور نیز پربارتر از سال های گذشته در این همایش در کنار سایر دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور با ارائه عملکرد های آموزشی و پژوهشی، بسته های تحول و نو آوری در آموزش علوم پزشکی، ماموریت ویژه هنر و سلامت، تالیفات اعضای هیات علمی  و بسته های آموزشی محتوی جدیدترین موضوعات آموزش پزشکی، حضوری فعال در این عرصه داشت.

4 مقاله که به صورت دو پوستر و دو سخنرانی در همایش پذیرفته شده بود توسط دکتر فرین تاتاری مدیر مرکز مطالعات ارائه گردید که ایشان افتخار انتخاب و عضویت در کمیته علمی این همایش را داشتند.

ضمناً هدف از شرکت در این همایش معرفی توان علمی و اجرایی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به جامعه آکادمیک و همچنین به کار گیری آموزه های این رخداد بزرگ آموزشی در راستای ارتقای کیفیت آموزش می باشد.

www.3dots.ir