امروز سه شنبه 1 مرداد ماه 1398 ساعت 18:25 ب ظ

مراسم تقدیر از دانشجویان برگزیده

اولین مراسم تجلیل از دانشجویان استعداد درخشان و برگزیدگان یازدهمین المپیاد علمی درون دانشگاهی،

با استقبال پرشور دانشجویان، در آمفی تاتر دانشکده بهداشت علوم پزشکی نیشابور برگزار شد.

در این مراسم  که در روز سه شنبه چهاردهم اسفند ماه برگزار شد از دانشجویان استعداد درخشان و برگزیدگان یازدهمین المپیاد علمی درون دانشگاهی این دانشکده، تجلیل گردید.
معاون آموزشی دانشکده جناب آقای دکتر برجی در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور در میان دانشجویان برگزیده دانشکده، این مراسم را فرصت مناسبی برای تقدیر از دانشجویان موفق در عرصه‌های مختلف دانست و با تأکید بر این که دانشجویان باعث افتخار دانشکده و کشورشان هستند گفت: در تمامی زمان ها، نگاه همه‌جانبه به موفقیت دانشجویان و تقدیر از ایشان یکی از برنامه های سرامد این دانشکده بوده است و خوشحالیم که توانسته ایم در این سال با وجود برخی مشکلات، پذیرای این دانشجویان عزیز در این مراسم باشیم.

دکتر سمرقندیان مسئول واحد استعدادهای درخشان در این مراسم ضمن قدردانی از دانشجویان برگزیده، تلاش های مستمر انان را فرصتی مناسب در جهت پیشرفت دانشکده و شکوفایی هرچه بیشتر استعدادهای نهفته ذکر کردند و از دانشجویان خواستند تا در جهت شکوفایی و پیشرفت هر چه بیشتر دانشکده و کشورشان بکوشند تا بتوانیم در آینده نزدیک شاهد نیروی انسانی مستعد، متعهد و پرتلاش در تمامی عرصه های مختلف علمی و دانشگاهی باشیم.

در انتهای این مراسم دکتر تاتاری مدیرمرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی ضمن تشکر از حضور مسئولین و اساتید ارجمند در مراسم تجلیل از دانشجویان استعداد درخشان و برگزیدگان یازدهمین المپیاد علمی درون دانشگاهی ، اهم عملکرد واحد استعداد درخشان مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی را ارائه داد و گفت: برگزاری این مراسم برای اولین بار در دانشکده و حضور در بین دانشجویان برگزیده مایه افتخار است و امیدواریم که بتوانیم همانند این مراسم را در سال های آتی نیز برگزار نماییم.

گفتنی است: در پایان مراسم به برگزیدگان، لوح تقدیر به همراه بن خرید کتاب اهدا گردید.

www.3dots.ir