امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 20:48 ب ظ

مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت عنوان کرد:

اطلاع از جدیدترین فایل های آموزشی کرونا

به گزارش وبدا مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابوریکی از سایت های معتبر برای دریافت اطلاعات و فایل های آموزشی کرونارا معرفی کرد..

رضاپارسا در مصاحبه با وبدا، با اشاره به نامه رسیده از رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، اطلاع رسانی را از امور مهم مورد نیاز جامعه دانست و تاکید کرد: در شرائط فعلی با گسترش فضای مجازی متاسفانه گاها مطالب غیرواقعی در حوزه سلامت منتشر می شود که مردم را نگران و یا سر در گم می کند. لذا رسالت کلیه همکاران روابط عمومی در ادارات مختلف به عنوان شرکای سلامت بسیار مهم است و اطلاع رسانی، افزایش سواد سلامت و معرفی منابع مطمئن در آموزش سلامت به مردم بسیار موثر خواهد بود.

مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت در ادامه سایت https://arman.vums.ac.ir/corona را برای اطلاع رسانی صحیح معرفی کرد و از همشهریان خواست برای دسترسی به فایل های تصویری، فیلم و.....به سایت مورد نظر مراجعه و با افزایش سواد سلامت و رعایت اصول پیشگیری از ابتلاء به این بیماری جلوگیری نمایند.

جهت دسترسی به سایت مورد نظر اینجا کلیک نمائید.