امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 20:30 ب ظ

توسط سرپرست معاونت بهداشت صادر شد:

پیام تبریک به مناسبت روز جمهوری اسلامی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی یوم الله  دوازدهم فروردین ماه، سالروز استقرار و تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به کلیه همشهریان و کارکنان حوزه بهداشت تبریک گفت. متن پیام دکتر محمدرضاداوریان به شرح ذیل می باشد:

یوم الله دوازده فروردین در تقویم ملی ما روز جمهوری اسلامی نامگذاری شده است.این روز جلوه ای از وعده حق خداوند تبارک و تعالی و یادآور حماسه سیاسی و فریاد بلند و پرطنین ملت فرهیخته، فهیم و بصیر ایران به استقلال و آزادی ایران از سلطه استکبار جهانی و تجلی یکی از ماندگارترین صفحات زرین انقلاب اسلامی است که نور امید را در دل محرومان و مستضعفان جهان بر افروخت و همانگونه که حضرت امام خمینی (ره) فرمودند : صبح گاه ۱۲ فروردین که روزنخستین حکومت الله است از بزرگ ترین اعیاد ملی و مذهبی ماست و ملت ما باید این روز بزرگ را عید بگیرند و زنده نگه دارند.

اینجانب با تبریک این روز فرخنده به مردم متدین و شهید پرور نیشابور، امیدوارم در شرائط امروز جامعه و شیوع ویروس کرونا در دنیا و همچنین کشور ما، ملت رشید و بزرگوار ایران اسلامی و شهرهای شهیدپرور نیشابور و فیروزه، ضمن پاسداشت این روز بزرگ و به رخ کشیدن ظرفیت مردم سالاری دینی مانندسال های گذشته با آرمانهای جمهوری اسلامی و شهدای والا مقام انقلاب تجدید بیعت نموده  و در اجرای منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت ا... خامنه ای (مدظله العالی)، همگام با خدمتگزاران صدیق نظام اسلامی، ودولت تدبیر و امید به ویژه در عرصه سلامت، کلیه تلاش خود را برای رفع مشکلات و توسعه و اقتدار بیش از پیش جمهوری اسلامی به کار ببندیم و ضمن عمل به توصیه های بهداشتی، در قطع زنجیره انتقال این ویروس بکوشیم تا شاهد ارتقای بیش از پیش سلامت عمومی جامعه باشیم.

دکتر محمدرضاداوریان

سرپرست معاونت و رئیس مرکز بهداشت نیشابور