امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1399 ساعت 02:04 ق ظ

بارعایت شرائط بهداشتی صورت گرفت:

توزیع چهل و ششمین مرحله سبد های غذایی مادران باردار

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در مصاحبه با وبدا از توزیع چهل وششمین مرحله توزیع سبدهای غذایی مادران باردار مبتلا به سوء تغذیه نیازمند با همکاری بنیاد علوی خبر داد.

لیلا شورورزی  خاطرنشان کرد: در راستای ارتقاء سلامت وبهبود  وضعیت تغذیه  مادران باردارمبتلاء به سوء تغذیه، یک هزار و100 بسته سبدکالا برای همین تعداد مادر باردار با همکاری بنیاد علوی از تاریخ دوشنبه 19 تا یکشنبه 25 اسفند ماه98 در مراکز خدمات جامع سلامت نیشابور وفیروزه توزیع شد.

وی اقدامات صورت گرفته در خصوص توزیع سبدهای غذایی این دوره را با توجه به شیوع بیماری کرونا به شرح ذیل تشرح کرد:

1-     توزیع سبدها در سطح مراکز خدمات جامع سلامت با توجه به شیوع بیماری کرونادر کشورواستان، آسیب پذیر بودن مادران باردار،و خطرات ناشی ازازدحام زیاد مادران بارداربه مراکز خدمات جامع سلامت تحویل شد تا به صورت کنترل شده و بهداشتی توزیع گردد.

2-     توزیع ماسک به افرادیکه  برای دریافت سبد مراجعه نمودند.

3-     تقسیم بندی خانه های بهداشت از جهت حضور مادران در هر مرکز به منظور جلوگیری از ازدحام جمعیت

4-     با توجه به اینکه مراکز خدمات جامع سلامت محیط آباد، فرخک، باغشن گچ و  شماره 3 مکان مناسب جهت توزیع سبدها را نداشتند مقررگردید که  توزیع سبدها به جای تحویل در این مراکز به محل سابق واقع در آزمایشگاه مرجع سلامت در بلوار جانبازان منتقل گردد وتوزیع سبدها بر اساس برنامه زمانبندی صورت گرفت.

شورورزی در پایان ضمن آرزوی صحت و سلامت برای همه همشهریان به ویژه مادران باردار رعایت توصیه های بهداشتی و تغذیه ای را برای این گروه پرخطر و حساس خواستار شد.