امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1399 ساعت 02:10 ق ظ

به همت ادارات و سازمانهای نظارتی نیشابور صورت گرفت:

طرح کنترل سلامت در مبادی ورودی نیشابور

سرپرست معاونت و رئیس مرکز بهداشت نیشابور از اجرای طرح کنترل سلامت در مبادی ورودی نیشابور خبرداد.

دکتر محمدرضا داوریان هدف از اجرای این طرح را کنترل سلامت مردم دانست و تاکید کرد: امسال با شرایط ویژه شیوع ویروس کرونا در کشور رفتن به مسافرت فقط باعث انتقال هرچه بیشتر ویروس در جامعه و افزایش خسارتهای مالی و جانی می گردد. لذا از همه مردم عزیز کشور تقاضا داریم در خانه بمانند.

رئیس مرکز بهداشت استقراردانشکده علوم پزشکی، بسیج، نیروی انتظامی، و... را درایستگاه های پلیس راه، میدان باغرود، پل دولت آباد(جاده قدیم سبزوار) و جاده کاشمر یادآور شد و افزود: در این ایستگاه ها کنترل سلامت و تب سنجی انجام و در صورت پیدا شدن بیمار مشکوک، به مراکز خدمات جامع سلامت منطقه ارجاع داده می شوند تا ویزیت پزشک صورت پذیرد.

دکتر داوریان اجرای این طرح را حاصل همکاری مشترک شرکای سلامت از جمله نیروی انتظامی، بسیج، هلال احمر اداره راه و راهداری و حمل و نقل جاده ای دانست واز همکاری صمیمانه این مسئولین تشکر کرد.