امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1399 ساعت 02:17 ق ظ

به همت معاونت بهداشت و دانشگاههای نیشابور برگزار شد:

همایش ترویج ازدواج سالم و جشنواره سفیران سلامت دانشجویی

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از برگزاری جشنواره سفیر سلامت و همایش ترویج ازدواج سالم در تاریخ سی ام بهمن ماه خبرداد.

دکتر محمدرضاداوریان برگزاری این همایش را در راستای افزایش سواد سلامت دانشجویان و پیشبرد مشارکت های بین بخشی با دانشگاهها ی نیشابورارزیابی وخاطرنشان کرد:گسترش همکاریهای بین بخشی درجهت آموزش دانشجویان باعث ارتقاء سلامت این قشر جوان و جذب سفیران سلامت دانشجو خواهد شد.

میترا رضااف، مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس نیز این همایش را منطبق با اولویتها ی وزارت بهداشت به منظور ارتقای سطح آگاهی و توانمند سازی جوانان به ویژه دانشجویان دانشگاه های تحت پوشش نیشابور ارزیابی کرد و حضور  بیش از 200 نفر دانشجو رانشانه علاقه آنان به آموزشهای بهداشتی دانست.

دکتر ذبیحی مدیرگروه آموزش و ارتقای سلامت هدف ازبرگزاری این جشنواره را نهادینه سازی آموزش و ارتقاء سواد سلامت دانشجویان به منظور توانمندسازی برای خودمراقبتی و انتقال مفاهیم کسب شده به همسالان و گروه‌های مرتبط دانست و  قرائت سوگندنامه سفیران سلامت دانشجویی راتوسط آنان یادآورشدوابرازامیدواری کرد آموزشها بصورت آبشاری به سایرگروهها منتقل گردد.

در این جلسه دکترمیرزایی عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان در خصوص معیارهای صحیح ازدواج و، روشهای انتخاب همسر، تفاوت های زن و مرد و ... مطالبی را عنوان نموده و به پرسش های حاضرین پاسخ گفتند.

اجرای موسیقی شادو تئاتر توسط دانشجویان و قرعه کشی و اهدای جوایز از جمله اقدامات انجام شده دراین همایش بود.