امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1399 ساعت 03:35 ق ظ

به همت معاونت بهداشت و جهاد دانشگاهی

جشنواره سفیران سلامت وازدواج سالم برگزار می گردد

به گزارش وبدا مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابوراز برگزاری همایش سفیران سلامت و ترویج ازدواج سالم توسط معاونت بهداشت خبر داد.

مهندس رضا پارسا خاطرنشان کرد: این همایش در تاریخ  سی ام بهمن ماه 98 ساعت 9صبح در ساختمان جهاد دانشگاهی نیشابور واقع در کوچه قوامی وبه همت گروههای سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و آموزش و ارتقای سلامت برگزار می گردد.

وی در ادامه  همکاری دانشگاههای فرهنگیان، نیشابور، علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی را در برگزاری این همایش یادآور شد و افزود: این همایش در ادامه همایش های سواد سلامت معاونت بهداشت و با هدف افزایش آگاهی جوانان در خصوص ازدواج سالم و مشارکت سفیران سلامت در پیشبرد اهداف آموزشی و ارتقای سلامت معاونت بهداشت و با حضور دانشجویان گرامی و جوانان عزیز در سالن همایش های جهاد دانشگاهی برگزار می گردد.

مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت ضمن تشکر از همه دست اندرکاران برگزاری همایش، از عموم مردم به ویژه جوانان برای شرکت در این همایش دعوت کرد.