امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1399 ساعت 04:08 ق ظ

درراستای کنترل مواد غذایی توسط معاونت بهداشت:

20 تن انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد معدوم شد

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از معدوم کردن 20 تن انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و فاقد مشخصات بهداشتی خبر داد.

مهندس سعید یگانه پور در مصاحبه با وبدا اظهار داشت: در شش ماهه اول سالجاری 20 تن انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و فاقد مشخصات بهداشتی شامل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف انسانی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و بهداشتی در   نیشابور کشف و پس از هماهنگی های لازم با دادستان محترم، وبا حضور نماینده وی و کارشناس بهداشت محیط معدوم گردید.

مدیر گروه بهداشت محیط همچنین جمع آوری بیش از هفتصدو پنجاه کیلو ماده غذایی غیر بهداشتی در سه ماهه سوم سال جاری را از فعالیت های بازرسان بهداشت محیط در خصوص کنترل مواد غذایی برشمرد و خاطرنشان کرد: حفظ ایمنی غذایی مردم و ارتقای بهداشت عمومی جامعه از اهداف مهم طرح کنترل و نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و بهداشتی می باشد و درهمین راستا با واحد‌های صنفی متخلف برخورد جدی، قاطع و قانونی انجام شده است.

مهندس سعید یگانه پور در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشت محیطی و یا مواد غذایی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و فاقد مشخصات بهداشتی، مراتب را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.