امروز سه شنبه 6 اسفند ماه 1398 ساعت 01:33 ق ظ

پایگاههای تغذیه مدارس، زیر ذره بین مرکز بهداشت

سرپرست معاونت بهداشت از انجام بازدید های هفتگی پایگاههای تغذیه سالم واقع در مدارس خبر داد.

جواد مسیح آبادی ضمن تشکر از همکاری کارشناسان آموزش و پرورش، و همچنین کارشناسان گروه هایسلامت جمعیت، خانواده و مدارس، بهداشت محیط و بهبود تغذیه به منظورشرکت در بازدید های هفتگی از پایگاههای تغذیه سالم مدارس خاطرنشان  کرد: این بازدید ها  با هدف ارتقای سلامت تغذیه‌ای دانش‌آموزان و کارکنان  و براساس دستورالعمل بهداشتی پایگاه تغذیه سالم در مدارس از طرف گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس بصورت هفتگی برنامه ریزی شد که از ا بتدای سال تحصیلی در حال اجرا می باشد.

رئیس مرکز بهداشت با اشاره به این که پفک، چیپس، انواع تنقلات و ساندویچ های سرد از میان وعده های پرطرفدار برای برخی از دانش آموزان است یادآور شد که امروزه تحقیقات صورت گرفته حاکی از ارتباط مستقیم مصرف این مواد خوراکی مضر، با افزایش آمار بیماری های غیرواگیر مانند دیابت، چاقی، فشارخون بالا و بیماری های قلبی و عروقی می باشد.

وی همچنین ضمن اشاره به اعلام نواقص بهداشتی از طرف کارشناس بهداشت محیط به مدیران و مسئولین پایگاههای تغذیه مدارس خاطرنشان کرد: در صورت لزوم با عرضه کنندگان غذاهای ناسالم و غیر بهداشتی برخورد قانونی به عمل می آید.

مسیح آبادی در پایان از اولیای محترم دانش آموزان خواست مصرف فرآورده های غذایی مضر را کاهش دهند تا شاهد سلامت بیشتر این نونهالان و آینده سازان سرزمینمان باشیم.