امروز شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 11:26 ق ظ

درمراسم گرامیداشت هفته سلامت روان انجام شد:

نواحتن زنگ سلامت روان

به گزارش وبدا مراسم گرامیداشت و نواختن زنگ سلامت روان در دبیرستان دخترانه شاهد قدسیان نیشابور برگزار شد.

مدیر گروه سلامت روانی، اجتمااعی و اعتیاد معاونت بهداشت در این مراسم که با حضور مسئولان فرمانداری، آموزش و پرورش، بهزیستی، نیروی انتظامی و مسئولان و دانش آموزان دبیرستان دخترانه شاهد قدسیان  برگزار گردید، هجدهم تا بیست و چهارم مهر را هفته سلامت روان نامید و شعار سال تحصیلی امسال با عنوان امیدآفرینی را در راستای شعار هفته سلامت روان اعلام شده از طرف وزارت بهداشت و درمان دانست.

دکتر محمدآذینی در ادامه مراسم تعریف سلامتی و سلامت روان را از دانش آموزان سوال کرد و به کسانی که بهترین تعریف را ارائه نمودند هدایایی اهدا کرد.

این مدیر گروه با اشاره به شعار هفته سلامت روان، نشاط اجتماعی را زیربنای توسعه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: خوشبختانه در دین مبین اسلام، آموزه های مختلفی در خصوص نشاط اجتماعی آمده است و خودمراقبتی، خودآگاهی، آموزه های دینی،تحکیم بنیان خانواده، کسب مهارت های زندگی  از عوامل موثر در نشاط اجتماعی می باشند.

دکتر آذینی در پایان ارزش و جایگاه انسان را بسیار بالا معرفی و تاکید کرد که اگر به ارزش و اهمیتی که خداوند هستی به همه ما عطا نموده بیندیشیم، همیشه بانشاط و امیدوار قدم در راه زندگی خواهیم گذاشت و هیچ مشکلی توان مقابله با ما را نخواهد داشت.وی همچنین از کلیه دانش آموزان خواست قدر خود، والدین، و معلمین خود را بدانند و با امید و توکل به خدا گام در راه زندگی و آینده روشن و پرامید کذارند تا کشوری آباد و موفق را با آینده سازان ایران اسلامی شاهد باشیم.