امروز سه شنبه 26 شهریور ماه 1398 ساعت 12:37 ب ظ

دادستان نیشابور در کارگروه سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد:

لزوم برخورد با تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت

به گزارش وبدا دادستان نیشابور در دومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی، بر لزوم برخورد با تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت تاکید کرد.در این کارگروه که به ریاست معاون استاندار و فرماندار تشکیل شد در مورد مطالب مهم مرتبط با سلامت منطقه، بحث و تبادل نظرگردید.

حجت الاسلام اکبری مقدم، دادستان نیشابور ضمن تاکید بر لزوم برخورد با تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیروی انتظامی و سایر دستگاههای نظارتی را متولی این امر دانست و مشارکت و حمایت کلیه ادارات و سازمانهای دولتی، خصوصی و .... را در ارتقاء سلامت جامعه و پیشگیری از بروز و شیوع بیماریها، به ویژه بیماریهای غیر واگیر از قبیل سرطانها، بیماریهای قلبی عروقی، سوانح و حوادث و.... خواستار شد.

در ادامه این جلسه دکتر تقی آبادی، معاون بهداشت موارد مهم طرح شده در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان را مطرح کرد و با اشاره به اجرای پویش همگانی فشار خون و مشارکت مسئولین در اجرای این پویش، گروه هدف اجرای این پویش را در نیشابور و فیروزه 104هزار نفر اعلام کرد و افزود: با همت و مشارکت همه دست اندرکاران و مسئولین، کنترل فشارخون 56هزار نفر از این افراد انجام شده و مابقی این افراد (مردان و زنان بالای 30 سال) در مرحله جدید مورد بررسی و کنترل فشارخون و...قرار خواهند گرفت.

ارائه گزارش معاون درمان دانشکده در این کارگروه، گزارشی از اقدامات حوزه درمان در ایام نوروز، و دکتر سلیمانی ، رئیس دامپزشکی نیز گزارشی از اقدامات حوزه تحت پوشش ارائه کرد.

www.3dots.ir