امروز سه شنبه 26 شهریور ماه 1398 ساعت 11:45 ق ظ

پیشرفت چشمگیر حوزه سلامت نیشابور در طی چهار سال گذشته

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نشست صمیمانه مسئولین نیشابور با خیرین حوزه سلامت گفت: حوزه سلامت در طی چهار سال گذشته شاهد پیشرفت چشمگیری با کمک و مشارکت خیرین بوده است.

دکتر محسن عظیمی‌نژاد ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و گرامیداشت آغاز هفته دفاع مقدس اظهار داشت: یکی از نشانه های ایمان، عشق به وطن است.

وی با تشکر از خانواده شمس شرق بخاطر ساخت مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق و اهداء تجهیزات پزشکی به دانشکده علوم پزشکی نیشابور اضافه کرد: ارزش این محموله حدود هشت میلیارد ریال است که این خانواده نیکوکار حتی هزینه ۳۰۰میلیون ریالی حمل کالا را پرداخت کرده‌اند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: محموله مذکور کمک قابل توجهی در تکمیل تجهیزات بیمارستانی به دانشکده علوم پزشکی نیشابور خواهد کرد.

دکتر محسن عظیمی‌نژاد خاطرنشان کرد: با مذاکرات انجام شده و کمک برادران شمس در مرحله انعقاد قرارداد با یکی از مراکز پیشرفته ناباروری اروپا هستیم که با این کار در اینده نزدیک نیشابور به یک قطب درمانی در منطقه تبدیل شده و امیدواریم  در نهایت به یک مرکز بین‌المللی تبدیل شود.

وی همچنین از شورای اسلامی شهر و شهرداری نیشابور به خاطر بخشودگی هزینه صدور پروانه ساختمانی مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق و نیز شرکت فولاد خراسان برای کمک توسعه زیر ساخت های سلامت تقدیر کرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با بیان اینکه باید زیرساخت‌های سلامت را برای منطقه تحت پوشش دانشکده درست کنیم تا جبران بخشی از عقب‌ماندگی‌ها شود، عنوان کرد: در سال ۹۲نیشابور ۳۲۹تخت بیمارستانی داشت که تا الان موفق شدیم ۱۱۵تخت اضافه کنیم و تا پایان سال نیز ۶۰تخت دیگر اضافه می‌شود.

www.3dots.ir