جلسه تودیع و معارفه ریاست بیمارستان 22بهمن برگزار شد

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

به گزارش وب دا جلسه تکریم دکتر دهقان و معارفه دکتر پاکدامن سرپرست جدید بیمارستان 22بهمن در محل سالن دیالیز برگزار گردید.

این گزارش می افزاید :روز گذشته با حضور رئیس ، معاونین و مدیران دانشکده و نماینده فرمانداری و مراسم تودیع و معارفه ریاست بیمارستان 22بهمن برگزار شد .

در این مراسم رئیس دانشکده دکتر عظیمی نژاد از زحمات و تلاش های دکتر امین دهقان سرپرست بیمارستان 22بهمن تقدیر و افزود خدمت در نظام سلامت توفیقی است که نصیب هر شخصی نمی گردد.

وی همچنین از اجرای موفق طرح تحول سلامت و اجرای طرح ارتقای هتلینگ در بیمارستان 22بهمن تقدیر و از زحمات دکتر دهقان بخصوص راه اندازی بخش آنزیوگرافی تشکر نمود.

در این مراسم دکتر دهقان از تمام همکاران و معاونین و ریاست دانشکده تشکر و برای سرپرست جدید بیمارستان آرزوی موفقیت کرد.

در پایان مراسم ابلاغ دکتر پاکدامن عضو هیئت علمی و سرپرست بیمارستان 22بهمن قرائت گردید.