تقدیر از خیرین سلامت بیمارستان 22بهمن

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

قائم مقام مشارکتهای اجتماعی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جلسه  تکریم خانواده های محترم تنها و مسیح آبادی در سالن دیالیز دانشکده علوم پزشکی گفت : خوشحالیم که خیرین نیک اندیش نیشابوری همگام با دولت در جهت رفع کمبودهای حوزه سلامت به میدان آمدند.
دکتر مظلومی نژاد در این ارتباط گفت : حضور خیرین در حوزه سلامت که یکی اولویتهای شهرستان می باشد فقط با کمکهای دولتی نیازهایش مرتفع نمی شود و نیازمند کمک خیرین می باشد.
وی  از سایر خیرین محترم خواست تا با نگاه ویژه به مقوله سلامت ، همراه بخش دولتی در امر سلامت باشند.
خاطر نشان می شود جلسه با اهدای لوح سپاس به خانواده های تنها و مسیح آبادی و نیز بازدید از بخش مراقبتهای یژه بیمارستان 22 بهمن و نیز بخش جدید بازسازی شده داخلی به پایان رسید.
شایان ذکر است خانواده محترم تنها و مسیح آبادی اقدام به خرید دستگاه آمبولانس برقی  و تخت بیمارستانی در راستای رفع نیاز حوزه سلامت نموده اند.

الهامی مدیر بیمارستان 22بهمن در این جلسه با تقدیر از همکاری خیرین سلامت گزارشی از طرحهای توسعه ونیاز های خیر ساز بیمارستان 22بهمن  ارائه کردند و خیرین با نیاز های ومشکلات تخت های بیمارستانی آشنا گردیدند.

مقدم پاشا مدیر پرستاری بیمارستان نیز در این مراسم از خدمات خیرین سلامت قدر دانی کرد و گفت دعای خیر بیماران و کارکنان بیمارستان همیشه بدرقه راه خیرین سلامت می باشد .